Bewertungen von Cafetaria de Posten Enschede

Neue Beurteilungen

5.0
hans
Heute

hprima

Henry
Heute

Binnen 15 minuten afgeleverd. Zowel kwaliteit als de bezorging top. Bedankt jongens

Dik
Gestern

Wederom weer snel bezorgd en alles van goede kwaliteit. Wel jammer dat de vega frikandel nu al een tijdje niet leverbaar is.

Marja
27 September 2022
S
23 September 2022
Luuc
23 September 2022
Deb
22 September 2022

Later bezorgd. Alles was al behoorlijk afgekoeld. Patat erg slap. Jammer zijn we niet gewend. Hopelijk de volgende keer weer beter

Hanneke de Jong
20 September 2022

Wel later dan afgesproken, maar het smaakte goed

A Booyse
20 September 2022
Wijnands
19 September 2022

Vlot bezorgd. Frikandel speciaal zonder inkeping en niet warm. Patat niet warm genoeg, lauw, misschien door teveel saus? Zat een laag olie in het patatbakje. Rest van de producten prima. Jammer want ben het anders gewend bij zelf afhalen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arjan
18 September 2022

Patat was al lauw toen het bezorgd werd . Dit komt waarschijnlijk omdat bezorger de papieren tas los in de hand had en niet in een bak vervoerde. Normaal is het wel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mathijs
18 September 2022

Na vele malen snelle levering en goede kwaliteit was het vanavond huilen. De patat was slof en lauw, de frikandel speciaal was koud. Ondanks dat de bestelling binnen het tijdskader geleverd werd komt het normaal veel sneller. Vermoedelijk heeft het te lang op de balie gestaan wachten of wist de bezorger geen raad. Telefoon was continu in gesprek. Graag zie ik een oplossing.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ralph van der Plas
18 September 2022

Patat was heel erg slap dit keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Klaver
18 September 2022
Anoniem
17 September 2022

Boerenpatat gehad zat amper wat op en dat voor zo bedrag ben beter gewend van jullie

Erica
16 September 2022

Enorm snel bezorgd en perfect heerlijk. Kan niet beter!!

rosa
16 September 2022

Slappe patat

D
12 September 2022
Fred Geuvers
10 September 2022

Patat was een beetje slap, rest was prima

Patrick
10 September 2022

Alles weer prima, lekker gegeten, ondanks dat er een saté kroket was besteld en een kalfskroket is ontvangen.

Marja
9 September 2022

top

Chantal Lansink
9 September 2022

Het werk snel bezorgd. Maar de frikadellen speciaal stonden rechtop in de tas, waardoor er meer saus naast het bakje in het zakje zat dan op de frikandel. Zowel bij de gewone als bij de grote frikandel speciaal.

Mariska
8 September 2022

Ik had een tijd doorgegeven van 18u, het eten kwam pas 20 min later

Nico
8 September 2022

Bestelling niet op tijd. Eten was niet warm . Zonde want ik denk als het warm is dat het lekkerder is.

Lotje
8 September 2022

Ddnel. Aardig. En de ballen weer overheerlijk.

Anita
4 September 2022
Marja
4 September 2022

heerlijk

Barel;d Soer
4 September 2022

netjes en voor kleine huishoudingen nog te doen door lage minimum prijs

Fokke Ballast
3 September 2022
George
3 September 2022
Karin Vos
1 September 2022

Snelle levering..alles in orde

Marja
31 August 2022

heerlijk gegeten

Irene
29 August 2022

Altijd lekker en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fam de Graaf
27 August 2022

Onze kinderen zijn gek op de verrassingen van het kindermenu. We moeten van hen altijd bij jullie bestellen. Het eten is ook erg lekker ;-)

Marja
25 August 2022

heeft heerlijk gesmaakt

Bareld Soer
25 August 2022

voor een laag bedrag ,kun je het thuis bezorgd krijgen daar de grens van bezorgen veel lager is dan de meeste aanbieders ,en met 1 of 2 personen en een goede hoeveel heit

David
25 August 2022

Gehaktbal te zoutig en patat niet krokant, doorgebakken, terwijl daar om verzocht werd. En milkshake was niet ijskoud genoeg. Pindasaus was wel lekker.

Bareld Soer
21 August 2022

waar voor je geld ,en een van de weinige zaken waar je voor een klein bedrag kunt laten bezorgen

Linda Prinsen
20 August 2022

Wij bestellen regelmatig en ik moet zeggen dat alles altijd heerlijk is! TOP! Snel geleverd!

Anoniem
20 August 2022

Lekker gegeten. Het was mooi op tijd !!

Thomas
18 August 2022

Lekkere patat. Goede schitels. Gewoon top.

Barbara
17 August 2022

zeer aardig personeel, alles lekker dus wat kan meer :-))

Bareld Soer
16 August 2022

door de enorme hitte ,drukte ,en weinig animo om te bezorgen (liever zwemmen ) toch op een nette manier en redelijk op tijd bezorgt

S L
15 August 2022

Elke keer weer heerlijk eten en een vriendelijke bezorger! Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Vos
14 August 2022

Alles prima en precies op afgesproken tijd geleverd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Polmann
14 August 2022

Uitstekende maaltijd en supersnel geleverd. đŸ‘đŸ»

Geke van Rijssen
12 August 2022
Vogelzang
12 August 2022

De kroket was nog koud vanbinnen en er zat geen zout op de patat.

George
12 August 2022

Smaakte goed, keurig op het gevraagde tijdstip

Anoniem
12 August 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging was ook op tijd.

Erica
11 August 2022

Heel vers en lekker, precies goed! En wat een snelle top bezorging. Dankjullie wel weer!

Charlotte
9 August 2022

Lekker snel. En overheerlijke gehaktballen. 👌👌

Bareld Soer
9 August 2022

wiener sntsel kaal gereserveerd,een schijvje citroen en een takje groen zou aantrekkelijke zijn

Jax
7 August 2022

Top !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
6 August 2022

Weer top en op afgesproken tijd bezorgd!

Anoniem
5 August 2022

Heerlijk gegeten! 👍👍

Bareld Soer
5 August 2022

door een eigen fout ging er iets mis , wat voor de bezorger even zoeken was ,netjesen vriendelijk blijven opgelost

Bianca
4 August 2022

De zigeuner schnitzel was hard en smaakte verbrand voor de tweede keer en de hamburger was smaakloos en rauw en de ui aangebrand alleen de pattat was lekker dit keer

trudy mondria
4 August 2022

het heeft goed gesmaakt weer

Geke van Rijssen
4 August 2022
spookkiller
2 August 2022
a.s.
1 August 2022

was prima en erg snel.

Patrick Blaauw
29 Juli 2022
Melia
28 Juli 2022

Toppers, ze zijn altijd snel.. maar vandaag extra snel zo snel dat ik nog niet ready was! Dankjewel voor de altijd goede service, en het lekkere eten! Mensen bestel masaal bij de posten!!!!!

Lmgieskes
28 Juli 2022

Super weer. Was heerlijk. En heel snel bezorgd. Toppie. 👌👌

Marja
26 Juli 2022

altijd lekker

R.
26 Juli 2022

Heerlijk zoals altijd en grote portie

Mervin
24 Juli 2022

Makkelijk online besteld. Een snelle levering door een vriendelijke bezorger, en het eten was top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dick
24 Juli 2022

Altijd prima, en altijd lekker op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

George
23 Juli 2022
ria mb dielemans
23 Juli 2022

het kip meneu was heerlijk en jullie service ook tot de volgende keer groetjes

Janssen
22 Juli 2022

Er lek net of er me gegooit is kroket stuk frikandel speciaal lagen op elkaar patatje oorlog lag half uit het bakje in de zak en de korting van 10 % kunnen we niet inleveren om dat de code of niet klopte of niet oke was niet van de posten verwacht normaal zijn we zeer tevreden

Melanie Oude Nijeweme
20 Juli 2022

5 milkshakes besteld, 3 daarvan waren bij thuiskomst open en leeggelopen ( moeten alleen naar de overkant) en de loempia’s waren enorm vet, de olie drupte er uit. Jammer.

Anoniem
19 Juli 2022

Was heerlijk ! En voor de jonge bezorgers met de warmte 👌👍👍

Roy Groothengel
18 Juli 2022

Bestelling lag in de kreukels, en bij toelichting werdt ketchup vermeld krijg jde curry!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob
17 Juli 2022
Gabriël
17 Juli 2022

De bestelling was snel binnen en het eten was heerlijk

George
16 Juli 2022
Barbara
16 Juli 2022

Net zo als altijd 👍

Erna scholten
15 Juli 2022
Patty
15 Juli 2022

Zeer goed eten!

Hans
15 Juli 2022

Prima

Stefano porcu
14 Juli 2022
Charlotte
12 Juli 2022

Heerlijk. De gehaktballen waren weer top. Zo lekker.. En zo vlug gebracht. 👌👌

Marja
11 Juli 2022

super snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Norbert
10 Juli 2022

Jammer dat de knoflooksaus niet meegeleverd was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dusty
10 Juli 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sharon
9 Juli 2022
R.
9 Juli 2022

Goed en lekker gegeten zoals altijd

Dik
7 Juli 2022

Weer snel ontvangen, snacks en patat waren goed warm, softijs was goed gekoeld. Genoten!

André
6 Juli 2022

Gewoon Top!!!!

Christiaan
3 Juli 2022
Charlotte
3 Juli 2022

Ze waren heel snel. Aardige jongen. Die het kwam brengen en weer overheerlijke gehaktballen. Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaxx
2 Juli 2022

Lekker eten ruim voldoende en zeer snel

Marja
1 Juli 2022
George
1 Juli 2022

Smaakte goed, prima op gevraagde tijdstip

Cindy
30 Juni 2022
Erica
30 Juni 2022

Erg goed! Op alle fronten zoals altijd! Dank!!

Anoniem
29 Juni 2022

Kan niet beter.. Net als altijd heerlijk.

Jasmijn
28 Juni 2022

Patat was heel slof, alsof oude friet opnieuw gefrituurd was. Jammer, niet eerder gehad

A.S
27 Juni 2022

Bezorger niks mis mee, maar weer een keer de bestelling niet compleet. Van de 10 bestelling zijn er 8 incompleet. Erg jammer. Ondanks de goede kwaliteit bestel ik hier niet weer. Wil gaar de patat met de snack en niet eerst de patat en 15 min later de na geleverde snack of een snack tegoed voor de volgende keer omdat het te druk is om na te leveren. Erg jammer!

Bloks
27 Juni 2022

Snellere bezorging en beter de bestelling nakijken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia Eggens
27 Juni 2022

Altijd prima! Alleen bestelling was verkeerd. Frikandel speciaal besteld. Frikandel gekregen.

Cindy
26 Juni 2022
Bianca Lubbers
26 Juni 2022

Heerlijk eten en top service!!

Marieke
26 Juni 2022
Olga Ree
23 Juni 2022

Helaas zat de bestelde en betaalde frietsaus er niet bij.

Jolanda ten brinke
22 Juni 2022

Alleen jammer dat de patat niet zo warm was

jvandegraven@ziggo,nl
20 Juni 2022

kip stukjes en vleugeltjes en have hanen zijn goed knapperig en lekker

Christiaan
20 Juni 2022
FredG.
19 Juni 2022

Alles prima, jammer dat het tijdstip van bezorgen twintig eerder was dan besteld, zodoende e.e.a. Aanpassen ivm andere bestellingen, samen eten viel in het water.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
19 Juni 2022

Patat was niet goed gaar. Patat was slap. Bakje patat speciaal stond op zijkant waardoor de helft uit de bak is gegaan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonja Landesbergen
18 Juni 2022
Linda
18 Juni 2022

Zeer snelle bezorging, lekker als altijd.

ria mb dielemans
18 Juni 2022

het eten was prima alleen de znitsel was aan de buiten kantjes een beetje hard gebakken

Bareld Soer
17 Juni 2022

mijnbestelling naar wens

Dick
16 Juni 2022

Altijd goed

Lmgieskes
14 Juni 2022

Super. Eigenlijk iets te laat besteld. Maar toch gebracht. De ballen waren weer overheerlijk en zou ze zo weer bestellen. Wat ik ook ga doen. En. De mensen. Heel erg aardig.. Toppie. 👌👌👌😊

Willem
12 Juni 2022

Lekker en zeer snel bezorgd. Wederom top! Onze vaste keus.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marianne
11 Juni 2022

Alles lag op de kop. In zak zat de saus. Jammer niet van jullie gewend

Hesselink
11 Juni 2022

De patat was wel erg donker/hard gebakken en er zat weinig tot geen zout op. Ook vond ik het wel een klein bekertje voor een ‘grote’ beker mayo. De snacks waren wel prima.

George
9 Juni 2022
David
7 Juni 2022

Op verzoek: patat extra krokant Is ingewilligd. Pindasaus is echt lekker, vergeleken met aantal andere cafetaria's en chinese afhaal, die ik echt vies vind. Gehaktbal in jus ook lekker, proeft het vlees en de kruiden. Maar paneermeel mag minder. Ik mis toch nog wat smeuigheid. Door teveel paneer wordt het droog. Dan maar ietsje kleiner? Dit laatste is een verbeterpunt... Fijne cafetaria, die naar je wensen luistert. 😋👍

J. De Vries
7 Juni 2022

Snelle service. Heerlijk eten

Anouk
6 Juni 2022
Slag
6 Juni 2022

Snelle service en lekkere patat en snacks En niet onbelangrijk. Warm en knapperig :-)

Brenda
5 Juni 2022

Alles was bijna goed , we hadden alleen een chocolade milkshake ipv banaan. Maar vergissen is menselijk

Lmgieskes
4 Juni 2022

Supersnel en heerlijk zoals altijd. 👌👌

Marianne
2 Juni 2022

Goed eten fijne en vlot geholpen

Roy Groothengel
1 Juni 2022

Krijg je mail bezorgtijd 17.40uur , komt het om 17.15uur ook nog lauw tot koud.

Joke
31 Mai 2022
Marja
29 Mai 2022
Erwin
28 Mai 2022

Helemaal top! Heerlijk gegeten

A Booyse
28 Mai 2022
Lotje
27 Mai 2022

Heerlijke gehaktballen weer. Maar hoeven niet perse met ui. Maar top

Dick
27 Mai 2022

Zoals altijd, goed en lekker voor een normale prijs..en altijd op tijd.

Marty
27 Mai 2022

Lekker en snelle levering.

George
27 Mai 2022

Smaakte goed, netjes op het gevraagde tijdstip

Kuiper
26 Mai 2022

Was mooi snel bezorgd

Erica
26 Mai 2022
Silvia Jansen
25 Mai 2022

Geen

Luttje-Jansen
25 Mai 2022

Heerlijke kroket en frietjes, ook de rest toppie volgens mijn man. 👍

GA Gosewisch
24 Mai 2022

Heb geen verbeterpunten, eigenlijk alleen maar complimenten. De keren dat ik er kom zijn ze altijd vriendelijk. Ze houden zich aan afspraken, ik bestel t online en kies een tijd om het op te halen en ik kan er altijd van op aan. Het is een hardwerkend team, hebben ook fijne aanbiedingen en ook niet onbelangrijk, goede kwaliteit wat ze leveren aan snacks. Ze bezorgen ook. Ik heb deze zaak leren kennen als een DPD servicepoint waar ik destijds naar op zoek was, maar het is buiten dat om, ook een goede snackbar.

Edwin Polmann
24 Mai 2022

Het eten was zoals we van jullie gewend zijn weer erg lekker, wel schrok ik van de hoeveelheid pindasaus die jullie leveren voor €0,85 cent. Dat bakje was echt heel erg klein. Dit los ik op door zelf maar weer magnetron satĂ©saus in huis te halen.

Marja
23 Mai 2022

super snel bezorgd, heerlijk gesmaakt, dank je wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Devika
20 Mai 2022
Jomana
20 Mai 2022

Snel en netjes bezorgd , heel lekker gegeten

Charlotte Gieskes
20 Mai 2022

Heerlijk zoals altijd. En lekker snel. Toppie weer.

Dick
20 Mai 2022

Zoals altijd lekker en op tijd. Goede service .

Geke van Rijssen
18 Mai 2022
Martijn ten Brummelhuis
17 Mai 2022

perfect

Joke
17 Mai 2022

Nog nooit zo slecht gehad als vandaag Patat oorlog besteld kregen gewone patat Slecht slechte

Melanie Oude Nijeweme
17 Mai 2022

Ik ben al jaaaren klant bij jullie, en meestal tot grote tevredenheid. Gister oa 3 patat oorlog gekregen.. we kregen 3 patat Mayo, en drupje pindasaus en 4 uitjes? Helaas
.

Marcel
15 Mai 2022

Alles was lekker en lekker warm . Zeker voor herhaling vatbaar.

Marja
14 Mai 2022
Devika
9 Mai 2022
F. De vries
8 Mai 2022
Fred Geuvers
8 Mai 2022

De frikandel speciaal was niet goed ingepakt, zodat de saus van de frikandel in de zak los in de lag.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Majillia
7 Mai 2022
Marja
6 Mai 2022
Ikke blij
6 Mai 2022
Dick
5 Mai 2022

Zoals altijd , lekker en goede service, gevraagd om knoflooksaus i.p.v. pindasaus bij de berenhap en dat wordt altijd netjes geregeld .

Posthumus
5 Mai 2022

Ik had een opmerking bij de bestelling van de patat geplaatst ( doorbakken) dit is goed gebeurd dank daarvoor . Eerdere keren was daar niks mee gedaan. Er is weer vertrouwen. Btw op de app stond dat de bestelling om 18:15 geleverd zou worden . De bezorger was veel eerder gekomen daar was ik blij mee dus Chapeau

M. ter Bekke
4 Mai 2022

De patat was te lang gebakken en ook de berehap was dit keer te lang gebakken. De uien waren zwart en de korst te hard. Jammer, dit is normaal prima.

Christiaan
2 Mai 2022

Deze keer was de pindasaus niet in de zak :(

Anoniem
1 Mai 2022

Heb altijd heerlijke gehaktballen. Deze waren wat harder en vol met ui. Jammer aardappels waren lekker

Tonnie bibz
30 April 2022
frans kolk
29 April 2022

Helaas te klev....

Geke van Rijssen
29 April 2022

Heel snel met bezorgen

Erwin
29 April 2022

Topservice e wederom lekker gegeten 👍

Mathijs
27 April 2022
Rudi
26 April 2022
GA Gosewisch
26 April 2022

Als opmerking kan ik alleen maar m'n complimenten uiten naar jullie toe. Heb jullie eerst leren kennen als een klantvriendelijk DPD servicepoint in jullie cafetaria en nu ook m'n eerste bestelling online geplaatst. Jullie bieden veel opties en hebben leuke aanbiedingen. Daar heb ik nu gebruik van gemaakt, maar buiten die korting om moet ik zeggen dat jullie kwaliteit leveren. Ik weet nu waar ik de volgende keer mijn snack ga halen. Jullie zijn een hardwerkend en klantvriendelijk team, dat viel me ook op.

Prima eten voor acceptabele prijs. Snel en keurig bezorgd!!
22 April 2022

Voor herhaling vatbaar 😀

DT
20 April 2022
Lesley Terhorst
20 April 2022

Altijd tip top in orde en snelle berzorging đŸ‘ŒđŸœđŸ‘đŸ»

Rudi
19 April 2022

Super snel

Anoniem
17 April 2022
Hanneke De Jong
15 April 2022

Kreeg de mails pas later, bestelling oké bezorging binnen 3 kwartier op drukke tijd

Barbara Dobrowolska
15 April 2022
Erica
14 April 2022

Perfect

De Vos
12 April 2022

Prima , lekker en precies op gevraagde tijd bezorgd

Dick
11 April 2022

Zoals anders altijd lekker en snel, goede kwaliteit redelijke prijs.

Willem
10 April 2022

Voor 18.30 besteld en om 18.30 gekregen. Perfect en weer heerlijk......

Kaiser
9 April 2022

Had een slaatje 2 bolletjes en heel veel wortel en een stukje komkommer vorige keren zaterdag nog zilverwitte augurk iets dressing en ei op

Lmgieskes
9 April 2022

Was weer heerlijk. Alleen cadeautje van de kleine was te klein hij dacht dat een snoepje was. Leek er ook op. Maar de rest top. 😊

Roy
8 April 2022
Marc Berger
8 April 2022

Alleen de patat was bijna koud verderTop!!

Lekker gegeten
8 April 2022
Robert
7 April 2022

Was weer goed en snelle bezorging

Dik
6 April 2022

Weer een supersnelle bezorging, hopelijk heeft de jonge en flink doorweekte bezorger veel fooi gehad. Eten was in goede staat, wel een klein beetje afgekoeld aangekomen.

Marja
5 April 2022
Erica
5 April 2022

PERFECT!!!

R.
5 April 2022

Zoals altijd oke

Sven L
3 April 2022

Buitengewoon lekker gegeten! Op zondagavond binnen een uurtje gebracht door een vriendelijke en nette bezorger. Helemaal top! Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paul
3 April 2022

Smaakte prima, heel snel (zeker voor op de zondag) en netjes bezorgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon ter Bekke
2 April 2022

Complimenten voor het naleveren van een vergeten product. Zonder enige moeite werd dit nagebracht met een gemeend excuses

M Meulenbeld
1 April 2022
Dre
1 April 2022

Bestel er altijd!!

Marja
31 MĂ€rz 2022
wendy de jonge
31 MĂ€rz 2022
Willem
31 MĂ€rz 2022

Was weer prima (was alleen zelf zo dom wel de mayo en de snacks aan te klikken maar niet de patat ha ha ( vrouw boos natuurlijk.....) Volgende keer beter dan maar.

Chantal
31 MĂ€rz 2022

Het viel ons op de het kinder menu minder is geworden. Waardoor we extra patat hebben besteld

Erwin
31 MĂ€rz 2022
Erica
30 MĂ€rz 2022
S. Landesbergen
28 MĂ€rz 2022
Groothengel
28 MĂ€rz 2022

Bestellen wekelijk was nog niet zo slecht, oa boerenpatat besteld was gewoonpatat met saus!?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda Prinsen
27 MĂ€rz 2022

Wij bestellen regelmatig..alles is tot nu toe heerlijk !! Mooi op tijd! Dikke 10

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khalid
27 MĂ€rz 2022

Super goede service,

Anoniem
26 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten.

Marja
26 MĂ€rz 2022
Jan
26 MĂ€rz 2022

De jÀgersaus smaakte naar curry. De schnitzel was geen echte schnitzel. Meer fabriekvlees.

Tm
26 MĂ€rz 2022
Erica
25 MĂ€rz 2022

helaas deze keer geen 5 sterren. Het kan druk zijn, dat het veel langer duurt, maar dan hoeven de patat en de snacks nog niet keihard te zijn.. Volgende keer beter!

M Meulenbeld
25 MĂ€rz 2022
DD
23 MĂ€rz 2022
Kim
23 MĂ€rz 2022

Bezorging super snel. Snacks waren oké maar minpunt dat de friet niet vers leek. Voorheen altijd goede kwaliteit gehad.

Lenie
23 MĂ€rz 2022

Lekker veel en bezorgd zoals afgesproken 👍

Dik
23 MĂ€rz 2022

Binnen de opgegeven tijd geleverd en weer een goede portie! De nieuwe vega frikandel smaakte best goed! Een 'speciaal' versie hiervan mag ook wel op het menu komen ;)

Delano
22 MĂ€rz 2022
Diddi
21 MĂ€rz 2022
Groothengel
21 MĂ€rz 2022

Kwalteit prima, bezorgtijd wijkt nogal af

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Selva
20 MĂ€rz 2022

Snelle levering en lekker vers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pruim
20 MĂ€rz 2022

Sorry maar ik kan er niks anders van maken erg jammer en zinde van ons geld De gehaktbal smaakte zuur En is niet goed gevallen de saté saus was te dun Al met al.echt niet tevreden over t eten het broodje van de kroket was erg droog

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Patrick
16 MĂ€rz 2022

Snel geleverd, lekker en altijd super heet.

Marja
13 MĂ€rz 2022
Jorg
11 MĂ€rz 2022
Geke van Rijssen
10 MĂ€rz 2022
Marja
7 MĂ€rz 2022
Roelandschap
7 MĂ€rz 2022

Alleen was voor de tweede keer de saus vergeten.

Hanneke
7 MĂ€rz 2022

Goed en lekker, sneller dan verwacht bezorgd

Patricia
5 MĂ€rz 2022

Ik heb moeten terug gaan naar de beoordeling van een andere keer, want nadat we gebeld hadden met een klant kan ik geen beoordeling geven op de bestelling van vandaag. Vandaag zaterdag 5 maart was het meer dan slecht. Je besteld het via de app. De opmerkingen waren ineens verdwenen bij de bestelling nadat ik betaald had. Resultaat een zeer teleursteld kind. Dan bel je op en is het er komt nieuw en wij betalen dat. Nou ik ben ondertussen een uur verder en woon 5 minuten van ze af maar nog niets De friet was ook lauw. Ik weet niet wat er aan de hand is vandaag maar zo hoeft het voor mij niet meer.

Erwin
4 MĂ€rz 2022

Top gegeten! Vriendelijk als altijd

Erica
3 MĂ€rz 2022

FANTASTISCH

Groothengel
2 MĂ€rz 2022

Enige minpunt is de bezorging

Arnold
1 MĂ€rz 2022

De boerenpatat was onderop gezet en daardoor helemaal ingedeukt. Hierdoor was een gedeelte van de saus aan het afdek folie geplakt en sommige patatjes plat. Maar de kwaliteit en smaak was weer voortreffelijk

Marja
28 Februar 2022
Scholing
26 Februar 2022

Altijd goed en snel geleverd. Toppers

Yvonne
26 Februar 2022

Vroeger was het eten super warm.We hebben vandaag besteld en alles was lauw.Het gekke is het werd met de auto gebracht.Misschien worden meerdere leveringen gedaan met de auto?Ik heb de knakworst weggegooid en de patat leek wel 2x gebakken.We hebben toen maar brood gegeten.

Erica
25 Februar 2022
A
24 Februar 2022
D
24 Februar 2022
Macel
24 Februar 2022

LLekker, even opwarmen. Komt hier koud aan. Maar wat wil je ook als het tussen je voeten vervoerd op een brommer!

Barbara Dobrowolska
24 Februar 2022
M. Bouman
23 Februar 2022

Alles netjes bezorgd. E was iets vergeten, daarover hebben we gebeld en dat is onmiddellijk nageleverd. Keurig.

Dik
21 Februar 2022

Op een zaterdagavond besteld en binnen 20 minuten in huis! Ik had niet eens de tijd om even snel een afwas te doen xD Het heeft weer heerlijk gesmaakt, alles in orde.

Dick
18 Februar 2022

Zoals altijd , goed eten lekker en op tijd. Misschien optie om bij berehap ook optie voor saus, te doen i.p.v.pindasaus,, weet is standaard dit is, maar mijn vrouw lust erg graag knoflook bij...

Jansen
18 Februar 2022

Zoals altijd zeer tevreden

Joke
17 Februar 2022
Marja
17 Februar 2022
Schuthof
15 Februar 2022

Snelle bezorging deze keer een goed de koude producten gescheiden van de warme. Dus geen koude friet en warme milkshakes. Helaas geen jamballasaus op het broodje kipburger ondanks dat dit wel op de site staat. De saus die er wel op zat was verder prima bij het broodje.

Ik
14 Februar 2022

De afgelopen keer ontbrak er een snack. Dit is deze keer perfect opgelost. De bezorging was snel en het eten smaakte goed :-)

Khalid
13 Februar 2022

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hospes
12 Februar 2022

Helaas was het eten bijna koud.

Denise
11 Februar 2022

Bezorging kwam mooi op tijd en was nog lekker warm. Alleen jammer dat ik zo weinig pindasaus kreeg voor 0,85 cent.

FredG.
11 Februar 2022
Blokkie
10 Februar 2022

Prima!đŸ‘đŸŒ

Willem
9 Februar 2022

Wederom prima kwaliteit en keurige levering. (dit keer met 'speciale' mayonaise service, ha ha) Ons vast adres.....

Marja
8 Februar 2022

lekker gegeten

Karin
7 Februar 2022

Prima op tijd..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mil
5 Februar 2022

Patat was droog /taai

Hulshof
5 Februar 2022

Prima op tijd en goed heet nog

Chan
4 Februar 2022
Schuthof
4 Februar 2022

Ruim 15 minuten na aangevraagde bezorgtijd, ook al had ik smiddags om kwart over 3 al de bestelling geplaatst. En niets geen excuses of iets extra's ter compensatie. Is al de tweede keer achter elkaar.

Erica
4 Februar 2022
Deb
4 Februar 2022

Helaas kwam de bestelling een half uur later dan was aangegeven. De patat was al lauw. De rest van de snacks waren gelukkig wel warm.

Dick
3 Februar 2022

Goed eten, goede bezorging

Kaiser
3 Februar 2022

De patat was zo oud verschrompeld niet lekker maar fricandellen waren goed

Willem
31 Januar 2022

Kwaliteit was weer prima. Helaas voor de tweede keer klein bakje mayonaise gekregen, terwijl een halve beker is besteld. Bezorging kon iets beter, de hamburger lag los van het broodje in het bakje. Ter lering en vermaak.....

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sjaak
29 Januar 2022
DD
28 Januar 2022
Erwin
27 Januar 2022

Was weer top!