Reviews from Cafetaria de Posten Enschede

Recent reviews

5.0
Peet
22 February 2024
Kaiser
21 February 2024

Eten was koud doe het ook niet meer steeds denk ik voordeel van de twijfel ik doe weer maar dan inbreekt er iets of is het koud

Peet
21 February 2024

Om 17.00 bestelling geplaatst . Tijd van 17.45 aangegeven voor bezorging . en het eten werd pas om 18.10 bezorgd.. Dit ben ik niet gewent van jullie . Normaal altijd netjes optijd als je vroeg besteld .

Floor
21 February 2024
Anoniem
16 February 2024
Kell
16 February 2024

Altijd snel en vriendelijk!!

Anoniem
15 February 2024

Heerlijke eten en lieve bezorgers!

Anoniem
15 February 2024

Top 👌👌👌

Erna scholten
13 February 2024

Netjes nu de saus gekregen die de vorige keer per abuis vergeten was

Charlotte
9 February 2024

Snelle ezorging. Ales was nog lekker heet en weer lekker. Top.

Ikke blij
9 February 2024

Eindelijk ook weer ontvangen wat er besteld is en het was weer goed. Heerlijk gegeten.

Joke
7 February 2024

Patat was koud

George
6 February 2024
Antoinette Wibier
5 February 2024

Snelle levering weer. Super

Robert
4 February 2024

Zeer snel bezorgd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Banu
3 February 2024

Helaas wederom dubbel gebakken patatjes gehad ! Veelste hard om te eten. Gehele zak is de ton in gegaan! Hierdoor zijn jullie een vaste klant verloren. Ik heb dit al meerdere malen aangegeven bij jullie maar wederom is het weer raak. Klanten merken het als jullie patat dat al gebakken was weer even "bakken" om op te warmen ! Erg jammer dit !

Anoniem
2 February 2024
Marloes
2 February 2024

Bezorging snel, maar bezorger onvriendelijk. Rammelde aan de deurbel en gaf de bestelling zonder enige woorden af. Normaal altijd vriendelijke bezorgers. Jammer

Niet geheel tevreden
2 February 2024

Weet niet wat er de laatste tijd aan de hand is, maar er gaat nogal eens wat mis. Gisteren een zakje patat ontvangen in plaats van een patat oorlog. Had honger dus heb er niet over gebeld. Laatst broodjes vergeten etc.

Milad
27 January 2024

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd!

Charlotte
25 January 2024

Tweed x was de bamiball wat te zacht. Viel uit elkaar de rest top.

Marloes
25 January 2024
Floor
25 January 2024

Altijd lekker, ook dit keer. Maar helaas wel een Fristi vergeten mee te geven ;-)

Anoniem
24 January 2024

Zoals gewoonlijk. Erg lekker.

Devi
23 January 2024
Charlotte
22 January 2024

Toppieeeeeeeee 😄

Christiaan te Brake
21 January 2024
Marja
20 January 2024
DT
20 January 2024
M Meulenbeld
19 January 2024
Cj
19 January 2024
Charlotte
15 January 2024

Zat geen zout op de patat. Maar heerlijk weer. .

M Meulenbeld
14 January 2024
Ikke blij
13 January 2024
R te Poele
7 January 2024

Veel sneller dan gepland op de web site halfuur dus

Marcel
6 January 2024

Snelle bezorging. Alleen was van de Berenhap de uien totaal verbrand

Devika
5 January 2024
Anoniem
2 January 2024
Charlotte
1 January 2024

Top zoals altijd

Anne
31 December 2023

Schnitzel was heel erg lekker, en ook de patat heeft gesmaakt!

Hoogeveen
30 December 2023

Het eten was helaas lauw. Hierdoor niet erg lekker meer. Dit is met de vorige bestellingen niet zo geweest. Jammer

S.
29 December 2023
Charlotte
28 December 2023

Toppie zoals gewoonlijk. Ga zodoor.

Linda
27 December 2023

Helemaal weer TOP

Jaeger
25 December 2023

De patat speciaal was dit keer een bende de helft lag los in de zak dus niet fijn om zo te eten.voor de rest was het wel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Riethermsteeg
24 December 2023
Anne
24 December 2023

Snelle levering en uiteraard lekker eten!

Egberink Jan
24 December 2023

Voor een snackbar alles oké. Alleen komt het te vaak voor dat de bestelling niet compleet is, gisteren ontbrak de kaassoufflé die wel besteld en betaald was, omdat we gasten hadden heb ik niet gelijk kunnen bellen om dit te vermelden. Vriendelijke groet.

Marleen
21 December 2023

Top 👍

Diana
21 December 2023
Anoniem
20 December 2023

Tip top in orde. Heerlijke bamiballen.

Linda Prinsen
20 December 2023

Verbeterpunten zijn: bij de porties patat oorlog mag wel wat meer frites en saus. De bak patat oorlog had volgens mij op zijn kant gelegen, want de patat en saus zat niet normaal in de bak.

RobertenJim
18 December 2023

De bestelling was snel klaar, de mayo was niet aanwezig wss door drukte en ben gelijk terug gegaan om dit te melden en kreeg gelijk de mayo mee ( woon aan de overkant) voor de rest is het prima

Robert
12 December 2023

Precies op de afgesproken tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
10 December 2023

wel lekker maar iets te veel zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
9 December 2023

Bestelling was lauw en de saus/ uitje lagen onderin de zak en niet meer op de patat en frikandel

Charlotte
9 December 2023

Alles was prima. De patat bitterballen. Kipnuggets. Bami bal heerlijk alleen de saté was erg hard. Mijn kleinzoon moest et eraf trekken. Heeft het dan ook niet opgegeten. Jammer. De rest top.

Ikke blij
7 December 2023
Marloes
6 December 2023
Barbara
4 December 2023

Net zo als altijd lekker 👍😄

Charlotte 8
3 December 2023

Niet te overtreffen. Altijd erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ikke blij
2 December 2023
Erica
29 November 2023
Marja
27 November 2023

Het heeft heerlijk gesmaakt dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Glenn
26 November 2023

Eten was goed alleen de bezorger moet het tas wat minder scheef houden vooral als je patat speciaal hebt

Harry
25 November 2023

Bezorging redelijk te laat ondanks onderweg melding 40 minuten eerder. Heb geen updates gehad. Temperatuur eten zeer matig.

UncleWillie
25 November 2023
Elmira Kuizinga
24 November 2023

Deze keer was de bezorging helemaal goed!

Ikke blij
24 November 2023
René
23 November 2023

Lekker warm, maar wel later dan afgesproken (ca. 10 minuten)

Charlotte
23 November 2023

Prima was lekker. 👌👌

Gabriel
23 November 2023
Mammoet
23 November 2023

Altijd snelle bezorging en vriendelijke bezorgers!!!!

Edwin
22 November 2023
Erna scholten
21 November 2023
UncleWillie
20 November 2023
Hugo Westerveld
19 November 2023

Alles was bovenop elkaar gestapeld in de tas waardoor de patat klef was. De vorige keer ging het wel goed.

Charlotte8
19 November 2023

Goed eten. Ze hebben het erg lekker gevonden.

Erwin
17 November 2023

Altijd vriendelijk en altijd goed!

Barbara Dobrowolska
17 November 2023

net zo als altijd geen klachten

UncleWillie
17 November 2023
Ikke blij
16 November 2023

Weer als vanouds genoten, heerlijk eten tegen een eerlijke prijs.

Erna scholten
15 November 2023

Onze kortingscide werkt steeds niet geen idee wat we verkeerd doen

Anoniem
15 November 2023
Martijn
13 November 2023

Bij het uitpakken leek het net of de tas was gevallen tijdens het bezorgen want alles lag er op.de kop in.alle saus was uitgesmeerd over de verpakking en niet meer op het product.wel.jammer want het is anders altijd goed en ben dit ook niet gewend.

Mevr. C.M. Hoffman
13 November 2023

lekker gegeten. keurig verzorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
12 November 2023

De beker pindasaus zat niet bij de bestelling. Hier had ik wel voor betaald. Na een telefoontje hebben we afgesproken dat ik de beker pindasaus bij de volgende bestelling kreeg en ik daarvoor een code zou ontvangen maar tot nu toe nog niks ontvangen?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoogeveen
12 November 2023

We hebben onze bestelling ‘‘s middags geplaatst om op tijd te kunnen eten, nl18.00 uur. Om 18.25 gebeld waar onze bestelling bleef… deze bleek nog niet gemaakt. Ik snap dat het in de weekenden druk is, maar we hadden een reden om rond die tijd te eten… en uiteindelijk kwam het pas om 18.50. Dit was dus niet goed! Vandaar 1 ster als beoordeling

C
10 November 2023

De cheeseburger was zeer klef! Alsof het broodje nat was. Zeer slecht!

Marja
9 November 2023

het heeft goed gesmaakt

Anoniem
9 November 2023
Theo Bouman
7 November 2023

Bestelling werd 25 minuten later bezorgd dan afgesproken. Alles was koud en 1 kroket was volledig plat gedrukt. Dit zijn we niet van de Posten gewend. Alle vorige bestellingen waren prima..

Patrick
6 November 2023

De kwaliteit van de patat loopt hard terug. Had 16 chickenstrips besteld, werd gebeld dat er nog 3 waren, toen de bestelling arriveerde kregen wij kipnuggets en een twijfelaar. Geen chickenstrips. Dit is niet wat wij verwacht hadden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sonja
6 November 2023

Zoals altijd: prima kwaliteit!

Charlotte
5 November 2023

Toppie. Heerlijk weer .net als de vorige keren.

UncleWillie
5 November 2023
Marc
4 November 2023

Patat was koud. Gevraagd om gebakken ui op de patat speciaal maar rauwe ui gekregen. Zonder dat er even contact gezocht is.

Madelon
4 November 2023

Voor de 3e keer de frikandellen speciaal schuin bezorgd (denk ik) alle saus + ui naar 1 kant geschoven. Kroketten kapot. Lijkt wel of ze het tasje eerst op de grond gooien om het dan te bezorgen. Voor ons niet meer!

-
3 November 2023
Gabriel
1 November 2023

Patat was goed en lekker