Avaliações de Cafetaria de Posten Enschede

Avaliações recentes

5.0
Ikke bijna blij
13 junho 2024

Helaas waren de schnitzels uitverkocht, goed opgelost en toch heerlijk gegeten.

Charlotte
13 junho 2024

Geweldig eten en zo lekker die gehaktbal.

Anoniem
10 junho 2024

Top een gede cafetaria

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
10 junho 2024

Netjes en zeer lekker. Goede bezorging zeer Netjes en vriendelijke

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marja
9 junho 2024
George
8 junho 2024
UncleWillie
8 junho 2024
Suuz
7 junho 2024

Berzorging is altijd erg vlot. Fijn! Echter, de bezorger heeft de bon niet gelezen waardoor ie helemaal terug moest lopen om de portemonnee op te halen zodat ie kon wisselen. Dat deed ie op z'n dooie gemak. Dat is dan weer jammer.

Ikke blij
5 junho 2024
Lm.gieskes
5 junho 2024

Toppie. Kan niet beter.

Erica
4 junho 2024
Christiaan te Brake
3 junho 2024

Helaas was de opmerking omtrent de sluspuppy niet opgemerkt.

Ikke blij
31 maio 2024
Hengelman
27 maio 2024

Patat was te hard en te donker en zout loos de kapsalon was ook flouw Dit keer was het niet lekker mijn excuus we hebben alles weg gegooit

Charlotte
24 maio 2024

Top. Zoals zo vaak. Een dikke 10.

M Meulenbeld
23 maio 2024
Ikke blij
23 maio 2024
sven kok
23 maio 2024

Was goed te eten

Klein bakje saus
22 maio 2024

Bakje knoflooksaus mag wel iets groter bij een kapsalon want dit is wel heel erg karig.

Devika
19 maio 2024
George
19 maio 2024
Madelon
19 maio 2024

Frikandellen speciaal (wederom) schuin in het zakje waardoor alle saus in het zakje zit en niet tussen de frikandel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ikke blij
18 maio 2024
DJKoster
18 maio 2024

Compleet, lekker en precies op tijd af kunnen halen.

Van dam
17 maio 2024

Mooi op tijd en het eten was super 👍

Brian
17 maio 2024

Gevraagd of de patat door gebakken kon, uit eindelijk kwam er zeer slappe patat. Dit is nu de 2e keer patat dat slof is van de 10 keer bestellen, dus op zich is het vaker goed dan slecht maar wel erg jammer. De frikandel, kaassoufflé, vlammetje, bamischijf en mozzarella sticks zijn altijd goed en lekker. Het is dus altijd alleen de patat.

marja
16 maio 2024
Anoniem
12 maio 2024
Monique
11 maio 2024

Jammer genoeg kreeg ik niet de frikadel speciaal maar een gewone. Heeeeeeeel veeeeeel geprobeerd te bellen maar telkens in gesprek.

Jeanet
11 maio 2024

Veel sneller gebracht dan verwacht. Alles smaakte heerlijk.

Anoniem
11 maio 2024
Gabriel
8 maio 2024

Alles was prima

Martijn
8 maio 2024

Had eten om 17.45 uur geselecteerd echter werd het 25 min te vroeg bezorgd dus ze hebben niet naar de tijd gekeken. Frikadel speciaal was op de kop geleverd waardoor alles eruit lag Helaas niet de 1ste keer dat het zo werd bezorgd

Ikke Blij
8 maio 2024

Weer heerlijk gegeten.

marja
8 maio 2024
Joejoe
5 maio 2024

Slappe patat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
5 maio 2024

De bestelling kopte niet, telefonisch contact opgenomen, konden ze niks aan doen... Dus ruim 3,45 euro niet gekregen! Eten was verder wel lekker warm en snel bezorgd :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dima korkis
2 maio 2024
marja
29 abril 2024
Britt
27 abril 2024

Het kwam hartstikke snel en het was super lekker

Charlotte
26 abril 2024

Lekker zoals altijd

Marja
23 abril 2024
René vd Werf
22 abril 2024

Alles wat lekker. Patat smaakte of het in oud vet had gezeten.

Charlotte
21 abril 2024

Moest er geld voor lenen. Maar de kleinkids waren superblij. En ze vonden het heerlijk. . En smaakte goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
14 abril 2024

Bezorging was ronduit slecht, mocht de bestelling van de grond rapen en zelf uitrekenen hoeveel ik terug zou krijgen, want dit wist hij niet ookal was de mobiel belangrijker dan de klant... Bestelling was verder niet compleet en had waarschijnlijk al een tijd gestaan, want warm en knapperig is een ander verhaal... Normaal altijd een goede ervaring hier, maar ga nu toch twijfelen...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
13 abril 2024
Sonja
10 abril 2024

Het eten was perfect, alles klopte en was net ingepakt. Tot nu toe de beste cafetaria van Enschede Zuid. Bedankt voor het heerlijke eten 😁

Dik
10 abril 2024

Het was weer prima in orde! Bestelling online gedaan om 17:50 en binnen een kwartier al af kunnen halen.

Gulsum
9 abril 2024

Toppers!!

Linda Prinsen
8 abril 2024

Ik vond de patat (en dat heb ik de laatste paar keer gehad) niet van die kwaliteit zoals het eerder was (goudbruin en knapperig). Hij was een beetje 'slof'.

C
8 abril 2024
Hartogh
7 abril 2024

Goed eten en snelle service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

George
6 abril 2024
Ikke blij
5 abril 2024
UncleWillie
5 abril 2024
UncleWillie
3 abril 2024
Sonja
2 abril 2024

Bestelling klopt niet. Er mist telkens wel iets, of de sauzen zijn ze vergeten maar nu miste we een snack. Ze komen het wel na brengen maar het begint nu wel vervelend te worden. Dat je er weer telkens er achter aan moet bellen .

Marja
30 março 2024
Kaiser
29 março 2024

Ik vraag om patat met een bakje mayonen een bakje ketchup daar betaal ik voor nu krijg ik een bakje patat met daarop een schuur mayo en ketchup vindt dit zo vies want ik doe mijn patat op een bord daarop Maggie en dan dip ik mijn patat in de mayo en ketchup

UncleWillie
26 março 2024
Anoniem
24 março 2024

Toppie weer. Je kunt me voor die bamiballen wakker maken. Heerlijk.

Christiaan te Brake
24 março 2024

Vergeten deel uit bestelling keurig nageleverd 👍🏻

Ikke blij
24 março 2024
Chris
23 março 2024

Jammer dat er 1 kapsalon met sla was terwijl ik wel zonder heb bestelt

George
23 março 2024
Hans Spenkelink
22 março 2024

Prima

Anoniem
20 março 2024

Nu een x kip. Was heel lekker. Maar we houden toch aan oude. . Maar wel top.

H.P. Gonning
18 março 2024

Patat was koud bij bezorgen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.
17 março 2024

Verschrikkelijk! Extra verzocht om niet donkerbruin te frituren, doen jullie toch! Hierdoor smaken de bamischijf en kroket dus echt bitter ( verbrand!)!!! Hoe moeilijk is het om kant en klare producten te frituren??!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bartel Drost
16 março 2024

Wederom goede en vriendelijke bezorging en goede kwaliteit eten … top!

Selva
15 março 2024

het was er veel sneller dan verwacht. Zo fijn en goed service.

UncleWillie
15 março 2024
Marja
14 março 2024
Dik
10 março 2024

Online besteld en afgehaald. Binnen 20 na bestelling al klaar in het cafetaria. Kwaliteit goed.

Irma en henk
9 março 2024

Altijd goed👍

Hele vele blij
9 março 2024
Anoniem
9 março 2024

Heerlijk zoals altijd !!!

Anoniem
6 março 2024
UncleWillie
6 março 2024
Kim
5 março 2024

Top!

Khalid
4 março 2024

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin
3 março 2024
Erica
3 março 2024

Zoals altijd voortreffelijk!

Kingma
2 março 2024
Devika
26 fevereiro 2024

Patat was te lang gebakken waardoor onze dochter het al niet meer op at.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

George
25 fevereiro 2024
Peet
22 fevereiro 2024
Kaiser
21 fevereiro 2024

Eten was koud doe het ook niet meer steeds denk ik voordeel van de twijfel ik doe weer maar dan inbreekt er iets of is het koud

Peet
21 fevereiro 2024

Om 17.00 bestelling geplaatst . Tijd van 17.45 aangegeven voor bezorging . en het eten werd pas om 18.10 bezorgd.. Dit ben ik niet gewent van jullie . Normaal altijd netjes optijd als je vroeg besteld .

Floor
21 fevereiro 2024
Anoniem
16 fevereiro 2024
Kell
16 fevereiro 2024

Altijd snel en vriendelijk!!

Anoniem
15 fevereiro 2024

Heerlijke eten en lieve bezorgers!

Anoniem
15 fevereiro 2024

Top 👌👌👌

Erna scholten
13 fevereiro 2024

Netjes nu de saus gekregen die de vorige keer per abuis vergeten was

Charlotte
9 fevereiro 2024

Snelle ezorging. Ales was nog lekker heet en weer lekker. Top.

Ikke blij
9 fevereiro 2024

Eindelijk ook weer ontvangen wat er besteld is en het was weer goed. Heerlijk gegeten.

Joke
7 fevereiro 2024

Patat was koud

George
6 fevereiro 2024
Antoinette Wibier
5 fevereiro 2024

Snelle levering weer. Super